איך לנקות שוקי עוף?
לכל אחד יש את השיטה שלו לנקות חלקי עוף. כמו כן, לכל סוג של בישול יכולה להיות שיטה שונה לנקות את העוף בהתאמה. להכנת תבשילים ומרקי עוף, אני אוהבת להרתיח סיר גדול עם מים ולזרוק לשם את חלקי העוף לבישול של כ-5 עד 10 דקות. לאחר מספר דקות של רתיחה, מתחיל להיווצר קצף, זה הסימן להוציא את חלקי העוף מהמים הרותחים. לאחר מכן ניתן לשטוף אותם במים מתחת לברז ובמידת הצורך להוציא שאריות של נוצות על גבי העוף. למעשה אחרי בישול קצר של העוף במים רותחים, משימת הוצאת הנוצות הנותרות הופכת להרבה יותר קלה ומהירה.
Keyword תבשיל עוף, תבשיל עוף בסיר, תבשיל עוף וירקות, תבשיל עוף עם אפונה