חתכו את כל הירקות וסדרו בצד.
בסיר רחב וגדול, חממו את השמן.
הוסיפו בצל, שום והפפריקה וטגנו קלות כדי לפתוח את התבלינים.
הוסיפו את הבשר וערבבו היטב עד שכל התבלינים יכסו את כל נתחי הבשר.
הוסיפו את חתיכות תפוחי האדמה והגזר, העגבניות המרוסקות, עלי דפנה, מלח וסוכר וערבבו.
מיזגו מים עד לכיסוי של הבשר וערבבו.
סיגרו חלקית במכסה, הביאו לרתיחה, הורידו לאש קטנה ותנו לבשר להתבשל במשך כשעתיים עד שלוש שעות. חשוב להקפיד לבדוק את התבשיל מידי פעם על מנת לוודא שיש מספיק נוזלים.
בסיום הבישול הוציאו את עלי הדפנה.
הגישו חם במנות אישיות על מצע של אורז או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים. אפשר לקשט עם פטרוזיליה קצוצה. בתאבון!