בסיר גדול ושטוח, לחמם את השמן, להוסיף פפריקה, פלפל, מלח, שום ובצל ולטגן קלות עד להזהבה.
להוסיף את הפרגית ולטגן מכל הצדדים עד להזהבה.
לאחר מכן, להוסיף ערמונים, פטריות, וסויה, לערבב ולטגן קלות.
למזוג מים רותחים, לערבב, להביא לרתיחה ולהוריד לאש קטנה.
לכסות עם מכסה ולבשל במשך כשעה על אש קטנה.
לפני הסיום לבדוק את כמות הנוזלים, אם צריך לצמצם נוזלים להסיר את המכסה ולתת לנוזלים להצטמצם עד לקבלת רוטב מצומצם וסמיך יותר.
לבסוף להוסיף את הפטרוזיליה והכוסברה ולערבב.
להגיד על מצע של אורז, קינואה, פירה או כל תוספת שאתם אוהבים. בתאבון!