japanese-soup---yaels-cuisine

מרק מיסו יפני עם רביולי שקוף במילוי ירקות שורש – המטבח של יעל ריבר

מתכונים Yael's Cuisine

מתכון ללא גלוטן | 4 מנות

מרק מיסו יפני עם רביולי שקוף במילוי ירקות שורש קצוצים דק

רכיבים – בסיס למרק:

  • 1 בצל
  • 200 גרם פטריות שמפיניון או שיטאקי (אפשר גם מיובשים)
  • 1 ראש שום שלם עם קליפה
  • פרוסה אחת של ג'ינגר בעובי 3 ס"מ
  • 1 כף שום זרעי ענבים
  • אצת קומבו מיובשת בגודל 5 ס"מ
  • 6 עלי כרוב לבן
  • 4 ליטר מים

מרכיבים להוספה למרק בסיום הבישול:

  • 1/4 כוס מחית מיסו בהירה
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • מחית שום מתוך ראש השום המבושל (לסחוט את השום המבושל את תוך המרק)

מרכיבים למלית הרביולי:

  • 2 גזרים
  • 1 קולורבי גדול
  • 1 קישוא
  • 4 דפי אורז
  • חצי כוס בצל ירוק קצוץ
  • חצי כוס צנונית מגורדת
  • 1 פלפל צ'ילי אדום פרוס דק
  • שמן סומסום

הוראות הכנה:

המרק:

  • לבשל את כל המרכיבים של בסיס המרק, להביא לרתיחה, ולבשל על אש נמוכה למשך שעה.
  • להוציא את ראש השום הגדול מהמרק ולסחוט אותו אל תוך המרק.
  • לטחון את כל מרכיבי המרק (ניתן בבלנדר או בעזרת מוט בלנדר).

הרביולי:

  • לחתוך לקוביות של 5 מ"מ את הגזרים, קולורבי והקישוא ולבשל אותם בסיר קטן נפרד עם כוס נוזלים מתוך נוזל המרק למשך 5 דקות.
  • להרטיב את דף האורז בקערה עם מים, ולהניח על משטח יבש. 
  • להניח במרכז דף האורז כף מהמלית עם קצת בצל קצוץ ולסגור ע"י קיפול ארבעת הקצוות (ראו בסרטון).

להגשה:

  • למזוג בקערה את המרק, להניח רביולי אחד, לפזר מעל קצת צנון מגורד, צילי אדום.
  • ניתן להוסיף כמה טיפות של שמן סומסום לטעם.

בתאבון!

yael-cuisine-logo-300

"המטבח של יעל" - יצירת קשר

אהבתם/ן? שתפו ברשת!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

my vibes by yanna berman

ברוכות הבאות למגזין מיי וייבס! למידע נוסף אודות המגזין לחצו כאן»

FOLLOW MY VIBES
הרשמה לניוזלטר
דילוג לתוכן