לחמם את התנור מראש ל-180 מעלות.
בקערה גדולה, לשים את הביצים, סוכר, שמן ווניל, ולערבב היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת מקרם אחיד.
להוסיף את ממרח התמרים, את התמרים הקצוצים והאגוזים ולערבב.
להוסיף את כוסות הקמח בהדרגה ולהמשיך לערבב עד לקבלת מרקם אחיד.
ניתן להוסיף מספר כפות מים אם צריך.
למזוג את הבלילה לתוך תבנית אפייה עגולה בקוטר 22 ס"מ. ניתן לשמן את התבנית קלות עם חמאה או שמן, או פשוט לרפד אותה עם נייר אפייה גדול.
לשפוך את הבלילה לתוך תבנית האפייה ולאפות כ-40 דקות או עד שנועצים קיסם והוא יוצא נקי.
להוציא מהתנור ולהניח בצד להתקררות.
לפרוס ולהגיש במנות אישיות. לפני ההגשה ניתן לפזר אבקת סוכר מעל ולהגיש עם כדור גלידה וניל טעים ומפנק!