בקערה קטנה, ערבבו היטב את הקוקוס הטחון עם החלב המרוכז על לקבלת תערובת אחידה.
בעזרת הידיים הכינו כדורים מהעיסה והניחו את הכדורים על מגש או צלחת. הכניסו את כדורי הקוקוס להקפאה לכ-15 דקות כדי שיתייצבו.
בינתיים, חממו את השוקולד בקערת אלומיניום מעל סיר קטן עם מים על אש נמוכה. ערבבו תוך כדי החימום עד שהשוקולד נמס במלואו. סיגרו את האש, והניחו את קערת השוקולד הנמס על משטח העבודה.
הוציאו את כדורי הקוקוס מהמקפיא, טבלו את כדורי הקוקוס בשוקולד עד לציפוי מלא של הכדורים והניחו על נייר אפייה על גבי מגש. תוכלו להיעזר במזלג או בכלים מיוחדיםכדי לטבול את כדורי הקוקוס.
ניתן לקשט את הכדורים במעט קוקוס טחון מעל לפני שהשוקולד מתקשה.
הכניסו את כדורי הקוקוס המצופים בשוקולד למקרר לכ-30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לשוקולד להתקשות.